Over mij

Heyaa, super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Ik ben Yael en ik blog sinds 31 juli 2016 op styletheens.blogspot.nl. Ik ben zo'n persoon die ongeveer altijd muziek luistert, nooit weet wat ze aan moet trekken, lacht om niks, huiswerk 'maakt' in vijf minuten, teveel doet in een te korte tijd, graag sport, bijna alles uitstelt en super verlegen is.


Ik ben begonnen met bloggen omdat ik me vaak verveelde, het bloggen heel erg miste, graag mensen wou inspireren en nieuwe mensen wilt leren kennen. Ja, ik zei het bloggen heel erg miste. Ik had eerder ook al een aantal blogs waar ik nooit echt mee ben door gegaan. Ik had zelfs een YouTube kanaal. Ik was helemaal happy toen ik 30 abonnees had lol. Toen ik me aan het begin van de zomervakantie niet echt vermaakte, besloot ik om een blog te starten. Deze keer zou ik er  echt voor gaan. Niet van die neppe blogposts van slechte kwaliteit. Nee, een echt blog met een normale layout zonder alle kleuren van de regenboog. En die keuze heeft mijn blog gemaakt tot wat ie nu heeft. Ik ben superblij dat ik deze keuze heb gemaakt - het heeft alleen maar goed gebracht. WOW nu heb ik toch bijna alleen maar over mijn blog terwijl gepraat terwijl deze pagina eigenlijk over mezelf moest gaan, maar ik weet echt niet wat ik moet vertellen over mezelf haha.

Ik ga toch me best doen om iets meer over mezelf te vertellen. Ik heb bijna een boek geschreven, maar ik had 'm perongeluk niet goed opgeslagen en ik ben dan zo'n dom iemand die geen back-up maakt #!^&*. Verder sport ik 4x per week wat ik echt heerlijk vind. Mijn favoriete winkels zijn Bershka en H&M (vooral Divided). Mijn camera is een tijdje geleden kapot gegaan waar ik echt ver-schrik-ke-lijk van baal. Nu maak ik foto's met een fototoestel die ik leen van iemand. Nou dit vind ik wel weer genoeg informatie, haha. Het is echt allemaal heel random stuff lol.

Heb je nog een vraag, opmerking of tip? Laat 'm zeker achter & ik reageer er zo snel mogelijk op. Liefs

Popular Posts

Read it!

Jij bent uniek ♡

Ik denk dat bijna iedereen die mijn blog leest Instagram heeft. Een vraag: wat voor foto's post jij op Instagram? Die mooie waar je lac...

Recent Posts